Error transforming XSLT System.Xml.Xsl.XslTransformException: An error occurred while loading document 'http://www.cedral.no/Files/Templates/Designs/Ivarsson2017/Translations.xml'. See InnerException for a complete description of the error. ---> System.Xml.XmlException: For security reasons DTD is prohibited in this XML document. To enable DTD processing set the DtdProcessing property on XmlReaderSettings to Parse and pass the settings into XmlReader.Create method. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDoctypeDecl() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XPath.XPathDocument.LoadFromReader(XmlReader reader, XmlSpace space) at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.ConstructDocument(Object dataSource, String uriRelative, Uri uriResolved) at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.GetDataSource(String uriRelative, String uriBase) --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Xsl.Runtime.XmlQueryContext.GetDataSource(String uriRelative, String uriBase) at translationfile(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime) at (XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, String translationkey, String defaulttranslation) at (XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, XPathNavigator {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}current) at (2)(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime, XPathNavigator ) at Root(XmlQueryRuntime {urn:schemas-microsoft-com:xslt-debug}runtime) at System.Xml.Xsl.XmlILCommand.Execute(Object defaultDocument, XmlResolver dataSources, XsltArgumentList argumentList, XmlWriter writer) at System.Xml.Xsl.XslCompiledTransform.Transform(IXPathNavigable input, XsltArgumentList arguments, Stream results) at Dynamicweb.Content.Files.XsltParser.XmlXsltTransform(XmlDocument xmlDocument, XslCompiledTransform xslTransformer, TextWriter textWriter, XsltArgumentList xsltArguments)

Referanser

Flott og enkelt

Strömstad, Sverige

Flott og enkelt

Cedral Lap Wood C05 grå

 

Grått Cedral Lap er brukt på husets fasadekledning. Cedral Lap utgjør en vakker kontrast til de hvite vinduene i en flott fargekombinasjon. Det er fokusert på enkelhet og det stilrene - en fullendt løsning som gir huset en perfekt finish.

En del av naturen

Smögen, Sverige

CEDRAL Lap Wood C01 hvit

 

Villaen her er kledd med hvitt CEDRAL Lap. Høye Laper med fasede kanter som gir et meget flott utseende. CEDRAL Lap er den perfekte kledningen til nybygg – den vannrette kledningen gir et homogent helhetsinntrykk. CEDRAL Lap er også det perfekte valget for en vedlikeholdsfri kledning.

En del av naturen

Vorbasse Kro

Vorbasse, Danmark

Vorbasse Kro

CEDRAL Lap Wood C19 Antrasitt

Til dette prosjektet falt valget på Cedral Lap for kledning av bygningen. Det ble utført målinger og produsert vindusrammer i samme vakre antrasittfarge som Cedral Lap. Den vannrette kledningen med Cedral Lap gir et homogent helhetsinntrykk.

Stilrent og elegant

Rockanje, Nederland

Stilrent og elegant

Cedral Lap Wood C05 grå

Grått Cedral Lap er brukt på husets fasadekledning sammen med originale aluminiumsprofiler til hjørne og avslutninger. Cedral Lap utgjør en vakker kontrast til de hvite vinduene i en flott fargekombinasjon som ikke trenger å vedlikeholdes med maling.

En elegant villa

Løsning, Danmark

Cedral Lap Wood C01 Hvit
Cedral Board CB01 Hvit og CB50 Svart

 

Villaen her har kledd med hvitt Cedral Lap, sammen med originale aluminiumsprofiler til hjørne og avslutninger. Til takfoten har man brukt hvit Cedral Board som leveres i 300 mm bredde. Høye Laper med fasede kanter som gir et meget flott utseende. Til underkledningen har man også brukt Cedral Board, men i svart.

En elegant villa

En ny generasjon sommerhus

Søndervig, Danmark

Cedral Click C50 svart

For å skape stor kontrast til de hvite vinduene har man valgt Cedral Click som fasadekledning på huset. Det er fokusert på enkelhet og det stilrene, samt et vinklet karnapp i stuen som garanterer lys fra flere retninger. Cedral Click er den perfekte kledningen til nybygg – den vannrette kledningen gir et homogent helhetsinntrykk.

En ny generasjon sommerhus

Den enkle fasaden

Vejle, Danmark

Den enkle fasaden

Cedral Board CB50 svart

Her har man brukt svart Cedral Board for å skape en homogen og meget stilren fasade. Bygningen fremstår som en helhet med en flott overflate. En fullendt løsning som gir huset en perfekt finish. Cedral Board er det perfekte valget for en vedlikeholdsfri kledning

Moderne og stilig

Dr. Grårudsplass, Holmestrand brygge

Cedral Lap C05 Grå

Grå cedral er brukt til byggets fasadebekledning. Cedral grå gir en fin kontrast til de Hvite vinduene og det mørke taket. Det er fokusert på enkelhet og funksjonalitet, mens bygningen fortsatt er moderne og stilig. Cedral Lap er den perfekte fasadebekledningen til nybygg. 

Moderne og stilig

Hytte på Nøtterøy

Vestfold fylke

Hytte på Nøtterøy

Cedral Lap Wood C01 Hvit

Denne hytten har brukt cedral C01 Hvit med trestruktur for å skape en lys og flott fasade langs kysten. En fullstendig løsning til bygg i værutsatte strøk. 

Hvit som snø

Reinsvoll i Oppland fylke

Cedral Lap Wood C01 Hvit

Huset er bekledd med Cedral Lap. Cedral Lap er den perfekte bekledningen til nybygg og rehabilitering. Den vannrette kledningen gir ett homogent helhetsinntrykk. Cedral er også det perfekte valget for minimalt vedlikehold

Hvit som snø